Дощ б'ється, шумить, істерить.
Я за тебе хвилююсь,
Не знаю, чому... Просто серце щемить.
Багато вважаю...
Скоріш, що дарма.
Здіймаються хвилі у моря до неба,
Мені, крім гармоії, нічого не треба.
Непроглядно закрила усе пелена.
Злетіти б над хмари...
Так ближче до тебе.