І почуття мої неначе дальше Сонце у руках тримаю
А Сонце вже за обрій заховалось
І настає нестерпна ніч, холодна
А попрощатись я не можу
Не хочу відпустити ніжні руки
І карі очі заховати
І голос ніжної струни забути
Це не приємно все що зв’язувало нас… пустити…
Пустити перекотиполе після всього що між нами було
Забути??? Це не для мене
Від цього помирає частка нас…