Так я такийже як і твоя мама,
казала ти, ну добре хай щастить,
прожити далі без кохання,
але це неможливо,кожну мить,
вона тебе полає й пожаліє,
бо материнське серце поки бється,
воно тебе і любить, і болить
Біда в тобі,що так твоє не любить
у відповідь її, а в суперечках згубить
ту злагоду між вами у житті.
Кохайтеся і все що є між вами
поганого,нехай усе згорить,
цінуйте кожну мить,
вона тоді яскравіше з роками
у спогадах як та зоря горить.
15 вересня2010р.М.Н.В.-П.Н.В.