Леонід Ісаков відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро дякую, Олексо.
Цей вірш написаний на замовлення на конкурс до дня чорнобильця.Попросила завідуюча міською бібліотекою. До речі за цей вірш і вірш "Чорнобильці" отримав диплом. Я пригадав свої враження від побаченого у вересні-жовтні і986 і виклав як зміг. Мене тоді вразило як швидко хати стають пустками і заростають до стріх бур'яном, як страшно виглядає полегле почорніле житнє поле вкрите величезними будякам які невідомо звідки і так швидко взялися та іще так виросли. І ще одинокий 80-літній дід в спустілому селі: "Куди меі вже їхати і за хатами своєю сусідів пригляну" і одинокий гусак на ставку який постійно кричав. Як в страшній казці, але реальність...
Ось таке...