Кожен вечір ти мене питаєш,
чи не забуду я тебе в розлуці,
і кожен вечір відповідь ти чуєш,
ніколи, бо ти живеш в моєму серці.
Тебе ніколи не забуду,
усе життя любити буду,
я кожен вечір молюся і дякую Богу,
що звів він нас з тобою в одну дорогу,
життя дорога вже давно з тобою в нас одна,
щастям і любов'ю наповнена вона.
Тебе ніколи не забуду я,
бо тільки ти є справжній смисл життя,
в моїх очах горить любов твоя,
і серце ради неї б'ється,
й душа, що сумом випита до дна,
від голосу твого в неї любов по самі вінця ллється.
Тебе ніколи не забуду,
і ніжність твого поцілунку,
і сяйво лагідних очей,
і жар проведених ночей,
і теплоту твоїх обіймів,
і ще море спогадів.
Тебе ніколи не забуду я,
ти - моя душа, моє життя,
і лиш для тебе мого серця стук,
і лиш для тебе воно терпить біль розлук,
і окриляє мою душу погляд твій,
як щястя вогник сяє у моїй душі.
Кожен вечір я тебе питаю,
чи не забудеш ти мене в розлуці,
і кожен вечір відповідь я чую,
ніколи, бо я живу в твоєму серці.
ID:
578327
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 01.05.2015 20:40:32
© дата внесення змiн: 01.05.2015 20:40:32
автор: явна
Вкажіть причину вашої скарги
|