Я вам скажу що в нас Дніпро,
Одне з найкращих міст в країні.
Бо тут найкращі лікарі,
Працюють в медицині.
Тут одні з найкращих пляжів,
Парки є здорові,
Там співають людям пташки,
Пісеньки чудові.
У нас тут є мостів багато,
Й чудова річка Дніпро є.
Крім того наше з вами місто,
Ще й обласним в нас центром є.
Ми любим з вами своє місто,
Воно для нас завжди найкраще.
Бо тут є наші близькі друзі,
А це для нас велике щастя.
В парках в нас завжди є квіти,
Де гуляють наші діти.
А в театрах є вистави,
Для весілля і забави.