Мої спогади вернути можуть
кожну мить, що пішла в небуття,
кожну мить, що коханням зоветься
і зосталось на все життя.
Так,я був сексуально загублений
зовсім юним,таке життя,
але й досі бажаю Галі
довгих років без каяття.
Насолода грішного тіла
перевершила все в ту мить
і те полум'я мовби знову
повернулося і горить.