Є в нас річка Інгулець.
Гарна і яскрава.
А щоб річку перейти
Треба переправа.
Флора й фауна у нас
Тут різноманітні
Й гарний вигляд ця ріка
Має вже у квітні.
Влітку тут птахів багато.
Ще й усі чудові.
І співають на ніч дітям
Пісні колискові.
Восени із Інгульця птахи відлітають,
І впадають в сплячку гризуни.
І з дерев все листя опадає,
всі готуються до довгої зими.
Взимку річка Інгулець трохи замерзає,
А весною потім кригу всю оцю ламає.
Ось така у нас ця річка
Гарна і чудова.
І дзвенить неначе рідна
Українська мова.