Де мені знайти дівчину?
Ту яку б я покохав.
Я б її узяв на руки,
Й кожен день би цілував.
Я ніде і ніколи її не залишу,
Як би тяжко мені не було.
Бо для тої дівчини, яку покохаю,
Я робитиму тільки добро.
Кохана дівчина є завжди найкраща,
Кохана дівчина неначе весна.
Кохана дівчина, це є перше щастя,
Яке не зустрінеш ти навіть у снах.
Лише одному без дівчини погано,
Коли вже її дочекаюся я?
Щоб в нас із дівчиной були спільні діти,
Це була б краща у світі сім'я.