Грати у мовчанку дуже нудно.
Коли коханням вся окутана душа.
Тримати чужу руку так паскудно.
Тебе ж нема...до кращого життя ти вируша.
І ось проходиш біля мене,тихо,просто .
А я так обійняти тебе хочу..як колись.
Я часто ходжу...біля нашого мосту..
Де ми в коханні один-одному клялись.
Ти розбиваєш мою душу,як із глини вазу.
Я твою,як чашку з теплим чаєм.
Ми сумуєм і це помітно зразу ..
Я тебе..а
ти мене... кохаєм...
Katty T.