Жив колись такий хлопчина.
Його звали Валентином.
Цього дня дівчаткам
Він писав листи.
І поспішали листоноші
В день зимовий і ясний,
Щоб дівчаткам всім
хорошим
Радість принести.
За душевне доброчинство
Став святим Валентин.
І народ свої легенди
Йому присвятив.
Ще дівчаткам всім
хорошим
Він писав листи.
Щоб в листах своїх
дівчаткам
Радість принести.
І назвали ті листи
валентинками.
Наче спілої калини -
краплинками.
І розносились вони
листоношами.
І читали їх дівчатка
хорошії.
Валентинки Валентина -
Краплі спілої калини.
Наче уві сні.
Валентинки Валентина -
Свято кожної дівчини.
Мрії чарівні.