День Незалежності- це свято,
Яких на світі небагато.
Вітання рідному народу,
Що знов воює за свободу.
Коли пишу ці привітання,
І найщиріші побажання,
В моїх словах присутнє зло.
Прости, мій Боже. Допекло.
Хай буде разом вся родина,
Хай буде вільна Україна,
Хай буде спокій на землі.
Хай здохне путін у кремлі.
І хай провалиться у пекло,
Москва, і більше не встає.
Не зовсім, може, я культурний?
Простіть мені. Такий вже є.
24.08.2014