Люблю коли цвітуть сади,
Напоминаючи мені дитинство..
І запах вишні, груш і яблунь,
І шепотіння вітерця,
І бджілки.. їхній гул чудовий,
Все так прекрасно!
Все звучить. І можна слухать,
Довго - довго, мелодію природи.
Ось тут вилазять козачки
На сонечко погріться,
Літають оси і джмелі-
Усе радіє сонцю.
А он і пташок щебет-спів,
А он хрущі уже літають..
З красивими вусами,
І все так ніжно шелестить
І сонечко ласкаво гріє,
І під цю музику весняну
Травичка швидше виростає,
Така зелена ярко-ярко,
Аж дихається легко.
І як же хочеться мені
Полинути в дитинство...