Сенс життя – любов,
Тверджу я знов і знов,
До усього живого,
А також і до Бога,
Це основа є основ.
Ні заздрості, ні ревності,
Ні гніву, ані ненависті.
Отак живи життя,
Щоб перейти у краще майбуття.
Втекти немає шансів,
Від совісті ти в трансі,
Відповідальність жде тебе авжеж,
Не допоможуть і фінанси
І слава й влада теж.
Живи життя правдиво,
Завжди чекай на диво
І може в рай ти попадеш.
Не будь в житті злостивим
І духом ти зростеш.