Давайте включимо фонтан,
щоб він нам пісню заспівав
тим струменем дзвінким води,
якій стікати вниз і пісню співати.
А струменям, що із фонтану продзвенять,
ми можемо допомагати:
“Гармонія Нобіле” симфонію заграє поруч
і музика по місту полетить-тривожить.
Порадує усіх симфонія вечірня
і супровід фонтану, що співає пісню,
закінчить вечір ту мелодію троїсту,
а ранок із фонтаном знову заспівають пісню.
Фотографія із інтернету.
Місто Івано-Франківськ.