Будьте вдячні
За те, що прокинулись зранку,
За те, що зустріч відбулась із новим днем,
Без зайвих страждань налийте собі кави
Чи може чаю, без зайвих але.
Будьте вдячні
За те, що ви самотні,
За те, що доля дає вам шанс
Поринути у глибини безодні,
Побачити на власні очі океан.
Будьте вдячні
За те, що буде завтра,
За те, що сьогодні у вас є ви,
Бо люди зазвичай сильно ранять,
Бо люди не цінують таких як ви.
Будьте вдячні
Навіть за відсутності вибору,
Все Ваше в самому кінці Вас знайде
І як там кажуть голодний не товариш ситому,
Особливо, коли свобода понад усе...
18/12/2014