Часто буває залишаюсь одна.
В полоні проблем і важкої утрати.
Ніхто з вас не винен,це моя вина...
І біль від усього не описати...
Темная нічка змінює день,
Так і життя моє наче у тіні,
Наче для долі я справжня мішень,
Та бачу я мрію у переплетінні...
Є ціль у житті,до якої я йду...
хоч кроки повільні,на це не зважаю,
І мрія здійсниться,її я знайду,
Бо чудо існує,я відчуваю!