А хочеш, вернусь
Із далеких зелених доріг,
На теплі пороги розсиплю оливкові коси…
А хочеш, вкладу у конверт помаранчевий сніг…
Зворотня адреса –
твоя перламутрова Осінь…
А хочеш, прийду…
Як у гості не ходить ніхто…
І чаю тобі заварю із терпкої меліси…
Та краще – не пий!… бо забудешся, де ти… і хто…
Відчуєш мій запах –
самотності… неба… і лісу…
Бо в сутінки – вечір…
На трави любисткові – сніг…
А завтра,я знаю, в хурделиці зникнеш зовсІм ти…
А хочеш, обвиюся мохом навкруг твоїх ніг,
Прощальним цілунком
карпатської дикої німфи...
злузнеш - хіба то поганий відповідник? Не так легко знайти слово з відповідним наголосом...
Та можна й так!
гостя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Олексо,я ж так старалася!
мені не підходить-злузнеш по-перше,тому,що я не знаю значення цього слова
По запросу злузнеш значення слова ничего не найдено.
Рекомендации:
Убедитесь, что все слова написаны без ошибок.
Попробуйте использовать другие ключевые слова.
Попробуйте использовать более популярные ключевые слова.
Попробуйте уменьшить количество слов в запросе.
Результаты поиска
мало що може з ним статися,якщо я використаю це слово... а ну ж...злузне з кінцями у тій заметілі я тааак не хочу...
Я зна́ю, у ці́й заметі́лі зникне́ш зовсім т́и…(хіба ж не видно, Наталочко? адже амфібрахій скрізь! Не вистачає одного складу)
гостя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
о..так...справді не вистачає одного складочку (я ж їх ніколи не рахую ) а у Вас глаз-алмаз,Олексо ...та хіба то проблема,зараз ми його добавимо...хвилиночку... зараз...
так краще?