Ми зустрілись у теплому морі,
ні хмарини навколо, ні хвиль,
і полинула наша love story,
і покинув серця наші штиль…
А у пахощах липи і хвої,
під мотиви далеких світів,
ти пірнала уся, з головою,
у глибини моїх почуттів!.
Ми купались у морі кохання,
лише двоє у морі зірок,
і здавалося, як уостаннє,
ніби вічність зимова за крок…
Бо давно вже не тішило літо
у мелодіях сяйва зорі,
але то лише літня сюїта
у палітрі життя кольорів…
21.06.2024