Як Ви доречно, Аскете, з'явились...Цей вірш вже встиг внести сум'яття в моє життя, на жаль.... Одна близька мені людина розцінила слова " червень любить перебільшення", як порівняння зі своєю особою... На жаль, час такий болючий для всіх. Люди, особливо ті, які справді багато пережили, дуже болісно сприймають кожне слово, часто надаючи зовсім звичайним висловам якогось надзвичайного значення. Можливо винний у всьому недоречний знак оклику, який я вліпила.......і дійсно недоречно.... Якби не ваша поява, я б і не зауважила цього. Ех, де ж ви були дотепер?