Шумить за вікнами Життя.
Товче нестерпно крапля в шибку.
"Вода не знає вороття", -
Навчали Мудрі споконвіку.
Згуртовані в стрімкий потік,
Злітаються дощі - прибульці.
А з-під примружених повік
Керує Небо рухом вулиць.
Безжальна крапля влучно б'є
В червоно-жовте спрагле листя,
Й на полотно доріг кладе
Малюнків вогняне намисто.
Намучено всміхнеться Ніч
Поодиноким перехожим.
Візьме в обійми протиріч
Краси земної і негоди.