Укрилось місто пишним хутром джазу,
Який муркоче місячна платівка,
Сльозами світла миготять автівки,
Ходім майданом снів гуляти разом!
Розлиймо вечір цей в дзвінкі бокали
Нам не завадить дрібка сентиментів
На вістря почуття нанизані моменти,
Немов мелодія на голосів спіралі
На гойдалці епох, між небом і землею
Ми бачим мрій рої між зоряного гілля
Рушаймо ж на гондолі нашій спільній
Із веслами бажань каналами Морфея
Чарівний сон триватиме до ранку,
Який впаде, мов шовк, на наші плечі,
І сонцепроменів утішена малеча
Заграє саламандрами в фіранках.
Саламандри - за алхімічними уявленнями духи вогню.
29.09.2015