МОТИВАЦІЯ ТУТ http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=610437Глибини Всесвіту всіх зачаровують,
небесні світила діють на нас...
Космічні теми періодично схвильовують.
Багатьох вабить галактичний окрас...
Поговоримо про Місяць - небесне світило,
І те,що з нами відбувається,воно благовістило...
У когось емоції зашкалюють,у когось- творчі амбіції.
У когось підвищується крові циркуляція,у когось- інтуіція...
Коли місяць уповні - посилюється сприйняття,
нових душ відродження та перед Богом каяття...
Народжуються творчі шедеври,відкриття та нові сенсації,
Великі світу цього змінюють маневри і маємо життя імпровізацію...
І кожен відчуває місяця вплив...
Щось Всесвіт говорить Людині!Потрібно лише прислухатись,зрозуміти...
А не крутитись у вирі,безуміти і шаленіти...
Летимо у Космосі!Летимо!Лише зачаровані красою світил,
а в свідомості ... мовчимо...мовчимо...мовчимо...
І Місяць діє на нас і роздмухує п'єзо наших духовних вітрил...
Космічні теми періодично схвильовують.
Багатьох вабить галактичний окрас...
Глибини Всесвіту всіх зачаровують,
небесні світила діють на нас..
01.10.2015р.