"Не хочеш " - пишеться окремо,
Окремо пишеться й «не хочеш знати»,
Здається новий біт, та та ж сама проблема,
Не вмієш вірити, не вмієш відчувати.
Набридла ти, набридли обіцянки,
Дістали пусті фрази і слова,
Шумні компанії і часті п’янки,
Твій довгий день, твоя душа гнила.
Весь час загули, знову нові лиця,
Весь час десь там, проте ніколи ТУТ,
Я повен всім, що налила мені по вінця,
Я йтиму навпростець, не візьме блуд.
Вже не важливо, що скажу на згадку,
Немає значення чи ще щось напишу,
Тобі дванадцять, я - для тебе татко,
Тузів немає в рукавах, пробач, прошу…