Навіщо тобі знову написав?
Закрию очі й ти переді мною.
Чому не можу бути я з тобою?
Душевний біль мене на шмаття розривав.
Навіщо тобі знову написав?
Не можу почуття перебороти.
Не скорені для мене ці висоти.
В полоні смутку кожен вечір я вмирав.
Навіщо тобі знову написав?
Я не хотів з"являтись у житті твоєму.
Там не було вогню,було багато диму,
Там вогник нашого кохання догасав.
Навіщо тобі знову написав?
Я не хотів - примусило бажання.
Коли закінчаться мої страждання?
Холодний погляд в серці застигав.
Навіщо тобі знову написав?
Піду з життя твого,похороню любов,
І знову закипає в грудях кров.
- Забудь її!,- мій голос внутрішній кричав.
Навіщо тобі знову написав?
Мабуть,тому що я її кохав.
Від цих думок я в безвість утікав.
Навіщо тобі знову написав?