Я лечу до тебе
Крилами розриваючи небо
Пролітаю сірі міста,
Я просто знаю, що скоро
Все піде в небуття.
Так тріпоче серце в грудях,
Так вітер дує в лице,
Я бачила тебе в проходящих мимо людях,
А в тобі я бачу себе.
Загубившись в просторах часу
Втомлена...
Та все ж лечу за небокрай,
Нехай не на довго,
Та все ж з тобою
Знайдемо ми дорогу в рай!