Одна лиш мить в небесний рік,
мільйон бажань на цілий вік,
а блискучих привітань, немов рій зірок,
і мудрих настанов, повен мішок.
Тебе, Артуре, я вітаю,
здоров'я перш за все бажаю,
і божественної вдачі,
щоб все здавалося без перездачі.
Твердості, гармонії й уяви,
і ще розуму й швидкодію,
щоб кожен день знаходив ти свою золотаву ейфорію.
І всіх земних й духовних благ,
щоб жив у світі, мов вільний птах,
То ж вітаю тебе з святом,
і бажаю тобі завжди перемагати!