Цей день, як сонце - злоте, сонцесяйне,
як пісня, милозвучна та барвиста,
як білосніжно-смарагдове намисто, радужне, величне.
Тобі сьогодні вже сімнадцять,
і пройдено ще один Рубікон,
нехай твоє життя буде яскравим й сповненим пригод,
а розум, не затьмарений морем рутинних турбот.
Нехай в житті, завжди буде світло,
а в серці надія, віра та любов,
і гори звернеш у роботі,
вивчиш джаву, сі, пітон.
І йди завжди лише вперед,
бо лише там є щось нове та непізнане,
і будь собою кожну мить!