У цей світлий день, та світлий час,
коли зима приходить у діброви,
тебе вітають повсякчас, даруючи слова,
сплетені з гармонії й турботи.
Прийшла та мить, прийшла пора,
коли дорослою ти стала,
вже вісімнадцята зима,
тебе у почестях застала.
Тобі сьогодні я бажаю,
всього найкращого в житті,
все те, що творить лиш добро,
здоров'я, мов міцную гору
а удачі, цілеє море.
І щоб раділа кожную мить,
як сонце на небі горить,
як синіє вечірня блакить,
так бажаю тобі жить!