І знову нас покличе Східний фронт
Зірвемося ми з місця як Марс-Бог
«Залізо» наше краще за усіх
Розчавить ворога і буде він без ніг
Вперед, вперед мій панцер
Гуди , чави як ягдпанцер
Мій панцерник – моя душа
Він стрілить так, що вилетить вона
Мій панцерник – моє життя
Без нього я бісова душа
Вперед, вперед мій панцер
гуди , чави як ягдпанцер
І знову нас покличе командир
Вперед за мною брате-бомбардир
Двигун зірве нічную тишину
Мій панцер розірве саму пітьму
Вперед, вперед мій панцер
гуди , чави як ягдпанцер
Готовий він у бій за батьківщину
готовий я життя покласти за родину
за рідний дім, безсмертя я знайду
вперед мій панцер – на лінію вогню.
Вперед, вперед мій панцер
гуди , чави як ягдпанцер