Не важливо що ти відчуваєш
Ти маєш. Мусиш
Твій борг , твоє життя
Запродане наперед
Коли ти знімаєш шкури мовчазності і самотності
Ти оголений нерв, відрізаний від мозку. Твої емоції чиясь гра
Не торкайся
Бо боляче
Зроби мальовниче майбутнє
Зароби на спокій
Відкупись
Хто хоче чути брехню - чутиме
Бреши
Облудлий вшивий пес
Не відчувати нічого
Бути темрявою , забути про вістря ваших слів - лез
Стати молекулою подиху потягів , стати металевою пилиною , стати чорно - сірим нічим , без імені
Розчинитися у ніші
Твоя біль - моя біль
Нас обьеднуватме тоненький тяж спирту
Я скажу це нечесно
Ти скажеш що сіль вже просипана у кров тисячі років тому
Щемить бо давнє і стомлене
Хто ми , хіба не іронія всесвіту ?чуєте його сміх
Наші емоції іронія, наш біль шарж , наспіх створений вибухами далеких зорей
Не мій , не твій
Сарказм невловимості
Часові хвилі у тобі руйнують земні закони
Наш світ - гротескний вимір всесвіту