На дворі йшов дощ але він мене не лякав, а навпаки заспокоював та й затишне вогнище не давало нудьгувати. Тепла ковдра разом із гарячим шоколадом ніжно та тендітно закутували в свої обійми. Сидів собі і міркував над тим, а чи варто давати своїм майбутнім дітям імена?
Останнім часом пішла така мода, зразу обирати вже імена тільки, як дитина народилась на світ. А чи задумувались над тим чи потрібно дитині таке ім*я? Де ж ваша фантазія? Для чого давати дитині ім*я, яке носить вже більше ніж 200 людей.
Людина, це ж оригінальна форма, якої більше ніде немає.
Це ж індивід, маленький світ, котрий має своє бачення та теорію. Приємно ж мати ім*я, якого більше ні в кого немає, бо саме так ти зможеш зрозуміти, що ти такий один і більше клонів ти не зустрінеш. Та й навіщо вибирати вже існуюче ім*я, якщо можна вигадати своє, власне. Будучи реалістом я розумію, що це всього на всього сукупність букв, які мають здатність конструктивно складатись, а отже будь які складені слова можуть піти, як красиве ім*я.
Звичайно є проблема в тому, що дитина до свого усвідомлення буде без імені, однак цей негаразд можна обійти одним способом- називати дитину гарними словами. В першу чергу, це буде трохи не звично, та по при це дитина зможе пізніше обрати собі ім*я, яке їй сподобається, чи придумає собі власне, яке б підходило до її характеру. Тим баче можна ж буде вигадати й значення того імені, щоб стало ще гарніше.
Якщо в мене колись будуть діти я так і зроблю, бо знатиму, що такої людини, як моя дитина ніде не має і ім*я буде таким же- єдиним та неповторним.)
Дякую за увагу.