Які ми різні в своїй однаковості,
Коли будуємо ми своє земне життя
Бездумно, бо робимо це по молодості,
А в старості шукаємо в нього вороття!
З роками кожний Новий рік радіємо,
Що ще раз проминули вхід до Потойбіччя,
Віримо, що довго ще не посивіємо,
Що не втече молодість з нашого обличчя.
Та поступово до нас приходить ясність,
Що маємо в собі не цю, а Іншу цінність:
Краса фізична - тимчасова ілюзорність,
Головне для всіх нас - відсутня душі ницість.
В бокалах шампанське грає символічно,
В цю Новорічну мить ми добрі переможці
Всього того, що в світі є і в нас калічне!
То будемо такими дійсно в цьому році!
28.12.2015
К.