#mat #olesya
у визначеності є щось
від неправди
тікаєш од неї аби
не видно очей
прогортаєш сумніви мнеш
як старі сторінки
чи варто зайти в неї
чи варто виграти
чи варто закінчити
саме в ній і нею
із нею
покриваєшся інеєм
поки думаєш вкриваєшся
холодом і падає все
падає і більше не встане
твоє незнання не вміє
ковтати і спльовувати
по буквах твою
нецензурщину
хто тебе ще так
шмагатиме
хто тебе ще так
битиме
хто ще так викричиться
в пусте повітря
навколо тебе
хто ще так
себе переламає
і повернеться до тебе
усіма відкритими
точками
хто