Хліб поцілую,
Завдячу богу і твоїм рукам,
Мій дорогий,мій рідний хліборобе...
Честь віддам...
Які поклони нам тобі відбити,
Чим відповісти,як заплатити
За те,що ти подарував?
Здоров"я,душу,сили
У колос вижав до краплини
І в землю ліг,щоб знову дати сили
Новим росткам!
Степи,поля,долини...
Спасибі,Люди...Скрізь по Україні
Мов мурашки,-щоденно,щогодини,
Через роботу,руки,мозолі...
Бують хлібом щастя на землі,
На нашій милій,добрій стороні,
На Україні!