1 вересня 2015 року народився онучок Костик.
Сьогодні на світ народилось
малятко,
Маленький онучок , святе
янголятко.
Татуньо сміється від радості
й плаче,
Він сина очікував довго
й терпляче.
Теперь не відходить від нього й
На хвильку,
Пустушку дає йому мов
Карамельку.
-Рости наш синочку розумний,
Багатий,
Зі сміхом твоїм щастя прийде
до хати.
Хай доленька стелиться рівна
Й широка,
Здоров’я у тілі хай буде
Нівроку,
Хай Ангел-хранитель рятує
тебе
І матінка Божа боронить
З небес!
написано 01.09.2015 допрацьовано17.02.2016