Зима в весну вливається струмком,
Збігає холод венами в долину...
Парує нива,дихає теплом,
Береза-китичка-квітча чуприну!
Очима плесо з лугу вигляда!
Відкрили вії старі очерети,
Весняний гомін щебетом гука...
Поляни-сцени-ставлять оперети!
І чую голос рідної землі,
Важку ходу плугів по перелогах.
Шепоче вітер радісно мені,
Та у душі шкребе зими тривога!
Чергова осінь з літа вигляда,
Які б сади в душі не розквітали!
Змиває цвіт весняна теплота...
Вітрами зелень-косу розплітає!
Та не журись! Живи, весна в весні!
Природа зве-курличе до любові...
Знайди,шукай,віддай себе мені!
Та поєднай сьогодні наші долі!