Ти змінив усе навкруги
як раніше не замічала
говорив: ти не бійся води
і я плила..чи потопала?
усміхався й уста цілував
руку ніжно стискав, серце мліло.
на перед усе спланував?
чи так вийшло? свіча догоріла...
ти не кликав мене під вінець
і віддатись я не спішила
та усьому приходить кінець
вода нас розвела, розлучила
стоїмо на двох берегах
ти кричиш, я вслухаюсь-нічого
бачу що дійсно кохав
шепочу що кохаю тебе лиш одного.