Всі квитки продано до раю,
І знову я лишився один,
Стою у черзі, знову чекаю,
Напів-живий, напів-блідий,
Третій потяг колією в небо полетів,
А мні квиток занадто дорогий,
Мене за спиною штовхають,
Хтось кричить: “До дому йди.”
“Куди йти , всі кудись їдуть!
Продайте квиток!” Всі мовчать.
“А тобі ще не пора” Мовив касир,
“Ти живий. Йди сонце зустрічать.”
Вибігаю з вокзалу і плачу.
“Чому? Чому? Чому?”
Десь з глибини розуму чую.
“Серце без ускладнень замінили йому.”
25.03.08.