Літній сніг висипався з мішка,
Струмком пробіг і не стало,
Чаклунське зілля розсипала рука
Заіскрилось задиміло засіяло.
Вишневий цвіт, повітря бавить.
Далеко летить туман, з туману печаль,
Чаклунка нахилилася наді мною,
Прошепотіла: -Помираю нажаль…
В руці останній колір щастя,
Дає мені нитку червоних доріг.
- бережи її до останнього подиху,
бережись від злого і злих…
Літній сніг висипався з мішка
Струмком пробіг і не стало
Я бачив як полетіла душа,
Як поряд була, надомною стояла.
19.07.08.