Мене прозвуть Єретиком, бо я не вірю в їхні міфи
Ненавидять і обливають злом
Як топчуть на поляні квіти...діти
Вони незнають нічого!
Та тільк своє завше глаголять
Святочно вірять в правоту свою,
Хоча за гріх вони і молять
Мене назвуть Єретиком
Бо я плюю на їх гробниці
Нехай ще більше "хвалять" злом!
Нехай казяться ниці...
Та що мені з тих підлих слів?
Нехай ховають апокрифи
Бо їхня "правда да любоф"
Розвіється як сон,
розібється невов вода у рифи...
Мене прозвуть Єретиком
Та тільк для мене це дурниці
Бо їхня суть то страх зі злом
А я є вільний , масколиці!