Співає птаство весняне,
а звук торкається мене,
сопілкою звучить і летить,
ліс у гущавині не спить.
Не сплять гаї, а ще лісок,
вже повний весняних казок:
прокинеться люд лісовий,
їм час ставати в стрій.
Весняні повертаються птахи,
мавки прокинулись, ішли в ліси,
русалки й потерчата не сплять,
водяників розбудять і мовчать.
Простори весняні, а за вікном
вранішнє сонце світить знов,
ранок новий швиденько настає,
у якому - щастя і воно іде!
Анімація із інтернету.
03.2016.