Дякую тобі, що ти забрала,
«щастя» як я тоді гадала,
хоч я була тоді щаслива –
любов виявилася фальшива.
Мені сказав: «тебе не кохаю…
більше нічого не відчуваю…»
Він не навчився вірно любити,
А ти хочеш цьому навчити.
Ніяк не навчиш його кохати,
не може він таке відчувати,
і знову найде собі вічну
таку ж як і ти – любов піврічну
І плакати ти гірко будеш,
бо тепер його не забудеш,
а він в себе тебе закохав,
тільки сам цього не відчував.
І сльози, що були колись мої,
ти відчуєш тепер на собі
не судилося йому любити,
а лиш ось так в світі блудити.