осінь – моя любов.
я люблю вересень та жовтень,
та найкраща моя любов – це серпень.
та й серпень я ненавиджу,
коли йдуть багато дощів.
багато богів на нас нацьковують
багато гріхів, і ми їх
проходимо щоденний день,
коли я побачила тебе, зрозуміла:
ти – моя судьба,
мій листок, моя земля,
мій ясний місяць і дубок.
я полюбила тебе, коли твої очі сяяли
місяцем яскравим,
який ніколи не зійде
зі своєї любові.
не забувай про це.
ми – це ти,
а ти – це я.