(читайте наступні рядки, бо декламація не підійде. це ж андеграунд поезія.)
"Иисус будет с нами.
Он расшибет дурманные храмы."
Ці попи задрали,
ми зі свободою спали,
нам плювать на гроші,
у нас дерті калоші,
в нас машин немає
та ніхто не ховає
кляті свої гріхи
за лициною святості.
немає бо вартості
у нашому світі
лицимір'ю.
нам все рівно.
у нас чисті помисли
і в темнії ночі
ми не просимо помочі
в ілюзії господа.
чесність і честь -
перед собою.
ми даємо звіт
своїй свідомості.
ми бачимо злочини
і очі на лоба нам
вискакують, злоба ця
до нас не чіпляється,
бо в віру не граємось.
натомість ми логіки
порушені строгості
у мить виправляємо,
бо правди жадаємо,
як попи причастя
для ілюзії щастя.