Твій голос-шовковий вітер,
Від нього неначе вже п'яна.
В душі зацвіли якісь квіти.
Розноситься запах дурману.
Ти наче весняний подих
Повіяв лиш - все забуяло
І в серці моєму ніби,
Та крига колюча розтала.
Не скажу що я закохалась
У два океани блакитні,
Та з них я води напилась,
Зробила ковтки завеликі.
На серці так тепло і ніжно,
Хоч ти і чужий наче зараз.
Та вірю я щиро і чисто-
Пора моя скоро настане.