А в нашій каві вже давно немає цукру.
Гірка вона неначе плин віків.
Ти не тримай, ти відпусти вже мою руку,
Мене забудеш через кілька днів.
Не повертайся більш. Мені тебе не треба!
Не повертайся ти ні сильним, ні слабким.
Я сонця досхочу напилась з неба
І стала вітром теплим і легким.
Коли тебе кохала я дійшла до краю.
Іди собі, не хочу бачити тебе..
Тобі без мене краще, я це знаю.
Не буду більше вже дурити я себе.
Іди собі. Не повертайся вже ніколи..
Щасливим будь ти наче у раю.
Тебе чекатимуть широкії простори.
Повір, я без сарказму зараз говорю.