Якеж чутове місто моє,
Назва його лякає,
І привлікає до себе,
Це місто лева,
Де люди всі чутові і привітні,
Де нові знайомства ти получеш,
Де гуляти можна цілу ніч,
Де світанок ти чикаєш.
Як соничко тобі улибнеться,
Як віконце тобі загляне,
І ти просинаєшся з улибкою,
І йдеш шукати нові приключенія.
І зустрінеш ти свою любов,
І знатимеш куда піти ,
Це ж міто лева,
Тут любов свою знайдеш і ти.