Ти моя радість і щастя,
Любов моя - це ти.
Бажаю нам, лиш крила мати
Щоб полетіти подалі від землі...
Ми наше щастя вічно берегтимо,
Воно пророще зернятко в землі
Росте із кожною хвилиною жевріє,
Це ціле поле радості в теплі.
Нам бачиться щасливою дорога
Ми разом збудували цей граніт,
На ньому квіточки як зорі
Розфарбували фарбами магніт.
Притягуються ниточками душі,
Зливаючись у радісні пісні.
Сердечка разом б'ються, задівають
Любовні струни нашої весни!