Ти про які говориш тут троянди?
Які букети, яке кіно? Ти в 21 столітті!
Міледі жруть все і п’ють вино
От про яку любов говориш?
Яка романтика в цей вік
Ти під вікном її страдаєш
Вона сосиску точить й сік
Зірки із неба, нові плани
У снах ти бачиш лиш її
Твоя ж кохана в третій ночі
Спекла собі свіжі млинці
Ти думай вже про майбутнє
Про дім великий, пишний сад
А твоя дівчинка, маленька
Хриначить з стейком шоколад
Тебе болить, бо ви не разом
Твої емоції киплять
Вона же думає з екстазом
Куди піти і що ж пожрать?*